ANKARA ALTINDAĞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL/KURUM MÜDÜRLERİ SENE SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

    2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul/kurum müdürleri sene sonu değerlendirme toplantısı 16.06.2015 tarihinde Altındağ Ulucanlar Cezaevi Müzesi Konferans Salonu´nda yapıldı.
2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL/KURUM MÜDÜRLERİ SENE SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

     2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul/kurum müdürleri sene sonu değerlendirme toplantısı Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şefika BİÇER’in başkanlığında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla 16.06.2015 tarihinde Altındağ Ulucanlar Cezaevi Müzesi Konferans Salonu´nda yapıldı.

 

     Toplantı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı´nın okunması ve yazman seçimi ile başladı.  Şube Müdürlerimizin kendi alanları ile ilgili gördükleri eksiklikler, yapılması gereken ve gelecek eğitim-öğretim yılı için yapılmasını istedikleri işlemler ile yıl boyunca yapılan faaliyetler hakkında verdikleri bilgiler ile toplantı devam etti. Yapılan bilgilendirmelerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şefika BİÇER konuşmasında öğrencilere akademik eğitimin yanında karakter ve değerler eğitimi verilmesine önem verilmesi gerektiğinden bahsederek yetiştireceğimiz nesillerin sadece ders odaklı olmaması gerektiğini, onlara sevgiyi, saygıyı da öğretmemiz hatta göstermemiz gerektiğini söyledi. Okullarda yürütülen çalışmalardan da konuşmasında bahseden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bu çalışmaların devam etmesi ve geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Mesleki eğitime çok önem verdiğini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bu okulların nasıl cazip hale getirileceği ve ne gibi çalışmalar yapılabileceği ile ilgili mesleki ve teknik anadolu lisesi okul müdürleri ile en kısa zamanda bir toplantı yapmayı planladıklarını ifade etti. Altındağ’da ki en büyük eksikliklerden birinin de ilçede fen lisesinin bulunmaması olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bu konuda da çalışmalara başladıklarını söyledi. Konuşmasında okul müdür yardımcılarına yönelik bir seminer çalışması yapmayı planladıklarını da söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şefika BİÇER,  okul idarecilerinden beklentilerinive gördüğü eksiklikleri ifade ederek konuşmasına son verdi.

 

      2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul/kurum müdürleri sene sonu değerlendirme toplantısı iyi dilekler ve temenniler ile sona erdi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldıİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul/Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Gültepe Mah. Gültepe Cad. No.8/1 Kat.3 Altındağ /ANKARA - 0312 376 06 86

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.